Vyše 100.000 ľudí zo Slovenska ale i celej Európy sa začalo na starom letisku vo Vajnoroch zbiehať už od skorých ranných hodín aby si spoločne užili koncert tejto rockovej legendy.  Úlohy predskokana na celej európskej časti POWER UP Tour sa zmocnila charizmatická speváčka Taylor Momsen so svojou kapelou The Pretty Reckless . Dav sa postupne začal baviť na hity ako Make me wanna die, Heaven Knows alebo Death by Rock and Roll.

Krátko po 21 hodine sa pustilo na hlavnej obrazovke video-intro s autom ktoré smerovalo až do Bratislavy, v ten moment zazneli prvé tóny songu If You Want Blood (You´ve Got It) a Austrálčania tak odštartovali svoj 2 hodinový koncert. Na svoj vek Angus spolu s Brianom predviedli úžasnú show.

Pri pesničke Hells bells sa spustil obrovský zvon a odbíjal každú sekundu pred začiatkom pesničky. Počas Highway to Hell sme sa dočkali aj plameňov v závere i konfiet a neskutočného sóla v podaní Angusa.

Na záver ako prídavok odzneli  skladby T.N.T. a For Those About To Rock (Wer Salute You) na konci zavŕšenej ohňostrojom.

Foto: Matej Indy Soviš

Text: Francis