Snina sa opäť stane stredobodom rockovej a metalovej hudby, keď už tento týždeň po 21. krát privíta festival ROCK POD KAMEŇOM. Konať sa bude tradične na Sninských rybníkoch v dňoch 27. – 30. júna a sľubuje nezabudnuteľný zážitok pre všetkých milovníkov tvrdej muziky. S medzinárodnými kapelami z 13 štátov sveta, sa takto zaraďuje medzi doposiaľ historicky najväčšiu rockovú festivalovú udalosť na Slovensku, na ktorej sa pod holým nebom predstaví rekordných 61 kapiel!

Prípravy na túto veľkolepú oslavu tej najlepšej rockovej a metalovej hudby prebiehajú intenzívne už aj  v priamo areáli. „Desiatky kamiónov denne navážajú podľa plánu všetko potrebné vybavenie a techniku, aby sme mohli spoločne vo štvrtok otvoriť brány ROCKU POD KAMEŇOM už po 21. krát. Pre spestrenie hudobného programu sme si tento rok pre všetkých adrenalínovo naladených fanúšikov pripravili i ďalšie úžasné atrakcie. Už pred príchodom na dejisko  festivalu návštevníkov privíta obrovské 33 metrov vysoké výhliadkové kolo, či 40 metrové kladivo a veľa ďalších atrakcií zo zahraničia“ hovorí hlavný organizátor Michal Latta.

Medzi najväčšie magnety tohto ročníka patria HAMMERFALL (SE), SODOM (DE), MASTERPLAN (DE), VISIONS OF ATLANTIS (AT), ELEINE (SE), NANOWAR OF STEEL (IT), INFECTED RAIN (MD), KONTRUST (AT) a nespočetné množstvo ďalších zahraničných mien.

Na festivale nemôže chýbať zastúpenie domácej a českej hudobnej scény. ROCK POD KAMEŇOM ponúka to najlepšie, čo u nás máme. Po dlhých ôsmych rokoch sa do Sniny vráti legendárna TUBLATANKA! No tešiť sa môžete i na festivalové stálice ako ALKEHOL, TORR, CITRON, INEKAFE, GLOOM, KONFLIKT, BREAKING THE TAROT, SLOBODNÁ EUROPA, HEĽENINE OČI, THE NOW a mnoho iných. „Undergroundovo“ orientovaní nadšenci si na festivalom druhom stejdži môžu vychutnať DEPRESY, BLOODY REDEMPTION, MINNOR, WIND DOWN (PL), ARCHAIC (HU), ANTARES, ACE KOOL (MX), TARTAROS (CZ) a iné zvučné esá z tuzemského podsvetia.

Príďte zažiť nezabudnuteľné chvíle, vychutnať si nezameniteľnú kultovú atmosféru, a užiť si vystúpenia svetových aj domácich rockových legiend. Tešíme sa na vás v termíne 27. – 30. júna v krásnom prostredí Sninských rybníkov. Odštartujte spolu s nami leto plné špičkovej rockovej a metalovej muziky, priateľstiev a nezabudnuteľných momentov. Vidíme sa na ROCK POD KAMEŇOM!

Vstupenky sú dostupné na oficiálnej stránke festivalu a v sieťach Ticketlive a Ticketportal. Momentálne sú v predaji aj cenovo zvýhodnené ponuky. V prípade, že sa nemôžete zúčastniť celého festivalu ponúka ROCK POD KAMEŇOM limitovanú edíciu jednodňových vstupeniek. Ceny vstupeniek na mieste budú drahšie.

Vstupenky:
https://www.ticketlive.sk/sk/event/rock-pod-kamenom-2024
https://www.ticketportal.sk/event/Rock-pod-kamenom-2024?idpartner=59