Obľúbený festival na Šírave klope na dvere. Piaty ročník Amfik Šírava festu napíše svoju ďalšiu kapitolu už najbližší piatok 26.7.2024. Táto tradičná hudobná letná akcia už neodmysliteľne patrí k amfiteátru na Zemplínskej Šírave.

Tento ročník bude jednodňový a predstavia sa zaujímaví interpréti. Festival odštartuje kapelkou zo Sobraniec – Good Road, prvýkrát sa na Šírave predstaví aj nový hudobný objav – Alan Murín. Už tradične nesmie chýbať ani kapela z východu, ktorá nevynechala doteraz ani jeden ročník festivalu a to Heľenine Oči.

,,My už bez tejto kapely ani nechceme organizovať náš fest. Doteraz ako jediný interprét, sa predstavili na všetkých našich ročníkoch a nevynechajú ani ten najbližší“ povedali organizátori festivalu a doplnili ,, Ľudia na Šírave milujú Heľenine Oči a keď pominulé roky nemohli u nás vystúpiť, tak sme radšej festival ani neorganizovali“ dodali s humorom na záver.

Okrem nich sa návštevníci môžu tešiť aj na kapelu Polemic, ktorá ich určite poriadne roztancuje a naladí na rapera Patrika ,,Rytmusa“ Vrbovského, ktorý sa na Šírave predstaví po desiatich rokoch a určite odpáli svoju jedinečnú show. Amfik Šírava fest teda opäť sľubuje poriadnu jednodňovú dávku kvalitnej slovenskej hudby.

Vstupenky na Amfik Šírava fest 2024 - TU